Inspirasjonskurs  for  skrivelystne

Kanskje verdens mest personlige skrivekurs?

Bli med inn i skrivestua til Kjersti Wold. Lær å skrive mens du hører henne fortelle historier fra sitt liv, for å inspirere deg til å skrive dine historier, fra ditt liv, med din stemme.

Kjøp kurs
 

 

Mange går rundt med et ønske om å skrive, men sliter med å komme i gang. Noen vet ikke helt hva de skal skrive om, andre er redde for at de ikke har noe å komme med. Dette skrivekurset gir deg troen på det viktige i at du finner ditt uttrykk og dine, personlige historier. 

Dette er et unik skrivekurs der du inviteres direkte inn i forfatterens skrivestue. Du vil få oppleve ulike rom og gjenstander som vil motivere deg til å finne dine fortellinger, faktiske eller fiktive, enten du ønsker å skrive for din egen del eller for å publisere.  

Målet med kurset er du skal få en dyp og frisettende tilgang til din egen kreativitet - samtidig som du lærer mer om skrivefaget.  

Kjersti Wold vil gi deg tips og råd med bakgrunn i sine 30 år som forfatter og skrivelærer. Hun er en av landets mest etterspurte pedagoger innen kreativ skriving, og har tidligere holdt nettkurs for både Norsk Faglitterær Forfatterforening og Forfatterskolen. Dette er første gang hun bruker skrivestuen Huldraheim som ramme. 

Kurset består av syv moduler med nesten fem timer med videoer. I tillegg er det et fyldig skriftlig materiale med ytterligere innføring i litterære virkemidler og ekstra skriveoppgaver. Alle modulene er tilgjengelig ved oppstart og du kan gjennomføre i ditt eget tempo. 

Dette kurset kan igangsette et skrive-skred. Meld deg på i dag – og få mulighet til å delta på høstens webinarer.

Du kan enten kjøpe kurset nå ved å klikke på knappen under, eller du kan lese videre og få smakebiter fra kurset.

 

Kjøp kurs

Moduler og temaer

(klikk + for mer info)

Smakebit fra kurset: 

Rammen rundt kurset

Skrivestua er rammen rundt dette kurset. Med utgangspunkt i ting som er i skrivestua viser Kjersti hvordan du kan bruke ting du eier som inspirasjon og utgangspunkt for å skrive historier.

 
 

Smakebit fra kurset:

3 nivåer for skriving

 

Man kan dele inn skriving inn i 3 hovednivåer:

1. Du skriver for egen del

2. Du skriver for de nære omgivelser

3. Du skriver for hvem som helst - " Det kollektive rom"

Smakebit fra kurset:

Suspense

I verktløykasse for skriving, og i film, er det noe som heter "suspense". Det handler om å holde på en spenning ved å si noe men ikke alt i første omgang. For så komme tilbake til situasjonen etter å ha vært innom noe annet i mellom.

 

Nettkurs

Kr 4 490,-

  • Inspirasjonskurs for skrivelystne
  • 7 moduler med nesten 5 timer video full av tips og råd til skriving og skriveoppgaver.
  • Stort utfyllende skriftlig materiale med mange ekstra skriveoppgaver
Kjøp